Domare weblogo
Services
SERVICES

Services

Domare is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen én leveren van innovatieve elektronica oplossingen. en biedt, zonodig samen met een aantal productspecialisten, een breed scala van producten, oplossingen en toepassingen in de woon- en leefautomatisering en toegangscontrole. Naast het leveren van componenten en toepassingen bent u bij Domare ook voor klant-specifieke elektronica oplossingen aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om voor uw specifieke wens een oplossing te bieden of te ontwikkelen. Door onze uitgebreide productkennis zijn wij een goede partner voor eindgebruiker en installateurs.

Woon- en leefautomatisering

Woon- en leefautomatisering is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Het draait dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in gebouw of woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf daar naartoe. Door de snelle ontwikkeling in elektronica toepassingen, denk aan iPad of iPhone, ontstaat er een steeds breder toepassingsgebied. Met een veeg of "slide" bestuurt u alles. Onze toepassingen verhogen comfort en veiligheid, maar maken tevens meer mogelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Toegangscontrole

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag "heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?" te beantwoorden. Met behulp van toegangscontrole kunt u iedere gebruiker rechten verlenen om welke ruimte wanneer te betreden. Welke deuren van uw pand zou u willen beveiligen met toegangscontrole? Entree’s, magazijndeuren, afdelings- deuren? Maar ook liften, parkeerplaatsen of buitengebied zijn mogelijk. Voor elke situatie heeft Domare een sluitende oplossing. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.