Domare weblogo
Zorg header
WOON- EN LEEFAUTOMATISERING VOOR ZORG

ZORG

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

Woon- en leefautomatisering is voor veel mensen met een beperking, ernstige ziekte of aandoening een voorwaarde om in welke vorm dan ook zelfstandig te kunnen (blijven) wonen. Uiteraard zijn er standaard oplossingen voor standaard problemen. Echter, de praktijk wijst uit dat elke woonsituatie in combinatie met diegene die zorg behoeft vraagt om klantspecifieke oplossingen.

Daarom biedt Domare maatwerk. Wij bieden flexibele, passende oplossingen voor korte of langere periode. Om dat optimaal te realiseren bieden wij al graag ondersteuning in het voortraject. Zo worden wij in staat gesteld mee te denken en onze expertise in te zetten om tot de meest klantgerichte oplossing te komen, niet alleen op technisch gebied maar ook rekening houdend met de financiële aspecten. Zo zullen wij zo mogelijk bestaande apparaten of toepassingen integreren in de nieuwe, gewenste situatie.

WOONVORMEN EN ZORGINSTELLINGEN

Woonvormen en zorginstellingen realiseren veelal een basis van collectieve woon- en leefautomatiseringen. Denk hierbij aan een alarm/hulpsysteem, automatische deuropeners en toegangscontrole. Daarnaast kan het zijn dat er voor personen of specifieke kamers/afdelingen extra voorzieningen noodzakelijk zijn, zoals op afstand bedienbare A/V apparatuur, klimaatbeheersing etc.

Domare biedt ook automatiseringsoplossingen voor algemeen beheer van bijvoorbeeld verlichting, verwarming en zonwering.

Domare heeft op elk probleem in de woon-en leefautomatisering een antwoord. Onze eigen technische afdeling is creatief en innovatief. Wij zorgen voor betaalbare, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen, waarbij wij ondersteuning blijven bieden, ook na de installatie.

Voor de uitvoering van projecten werken wij zonodig samen met gerenommeerde contractpartners, welke met de zorgverzekeraars zorgcontracten hebben gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.