Domare weblogo
Header Gemeente en WMO, langer thuis wonen
GEMEENTE EN WMO - LANGER THUIS WONEN

GEMEENTE EN WMO

Zowel in financiële als in sociale zin is het voor de overheid gunstig mensen zolang mogelijk thuis in hun eigen omgeving te laten wonen. Niet voor niets is er de WMO. Woon- en leefautomatisering speelt een belangrijke rol om meer mensen die anders in zorginrichting of elders ondergebracht zouden moeten worden langer thuis te laten wonen.

Domare is voor uw gemeente de betrouwbare en betrokken partner. Niet alleen als het gaat om nieuw te installeren woon- en leefautomatisering, zoals alarmering, deurautomatisering, toegangscontrole en bewaking, maar ook bij het repareren, vervangen of aanpassen van bestaande systemen.

Daarbij zet Domare al haar expertise in en maakt steeds gebruik van de nieuwste technologiën en apparatuur. Bestaande systemen kunnen vaak worden geïntegreerd met de laatste wensen en eisen, waarmee een belangrijke kostenbesparing kan worden gerealiseerd.

Ook kan Domare de helpende hand bieden bij het onderzoek naar de noodzaak en haalbaarheid van aanpassing of vervanging zowel op technisch als op financieel vlak. Bij nieuwe systemen wordt in samenspraak met de betrokken ambtenaar gekeken naar de beste oplossing in combinatie met prijs en mogelijkheden. Onze eigen technische dienst weet steeds creatief en innovatief passende oplossingen te vinden.

SERVICE EN ONDERHOUD

Na installatie kan onze onderhoudsdienst het onderhoud op zich nemen, al dan niet op contractbasis.

Heeft de betreffende instantie een eigen installatie- en onderhoudsdienst dan zijn alle componenten, onderdelen en apparatuur door Domare te leveren. Daar leveren wij onze productexpertise uiteraard bij!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.