Domare weblogo
Overheid header
WOON- EN LEEFAUTOMATISERING VOOR KANTOREN EN WONINGEN | TOEGANGSCONTROLE

OVERHEID

Zowel in financiële als in sociale zin is het voor de overheid gunstig mensen zolang mogelijk thuis in hun eigen omgeving te laten wonen. Niet voor niets is er de WMO. Woon- en leefautomatisering speelt een belangrijke rol om meer mensen die anders in zorginrichting of elders ondergebracht zouden moeten worden langer thuis te laten wonen.

 

Domare is voor de overheid de betrouwbare en betrokken partner. Niet alleen als het gaat om nieuw te installeren woon- en leefautomatisering, zoals alarmering, deurautomatisering, toegangscontrole en bewaking, maar ook bij het repareren, vervangen of aanpassen van bestaande systemen.

 

Daarbij zet Domare al haar expertise in en maakt steeds gebruik van de nieuwste technologiën en apparatuur. Bestaande systemen kunnen vaak worden geïntegreerd met de laatste wensen en eisen, waarmee een belangrijke kostenbesparing kan worden gerealiseerd.

 

Ook kan Domare de helpende hand bieden bij het onderzoek naar de noodzaak en haalbaarheid van aanpassing of vervanging zowel op technisch als op financieel vlak. Bij nieuwe systemen wordt in samenspraak met de betrokken ambtenaar gekeken naar de beste oplossing in combinatie met prijs en mogelijkheden. Onze eigen technische dienst weet steeds creatief en innovatief passende oplossingen te vinden.

 

Na installatie kan onze onderhoudsdienst het onderhoud op zich nemen, al dan niet op contractbasis.

 

Heeft de betreffende instantie een eigen installatie- en onderhoudsdienst dan zijn alle componenten, onderdelen en apparatuur door Domare te leveren. Daar leveren wij onze productexpertise uiteraard bij!

 

Enkele highlights:

 


Automatische Deuropener

dorma deuropener

Steeds vaker worden deuren voorzien van een automatische deuropener, voor toegankelijkheid van minder validen of voor optimaal gebruiksgemak.

De door Domare gebruikte deurautomaten zijn van de beste kwaliteit, geruisloos en veilig in het gebruik. Deze kunnen voorzien worden van allerlei soorten bedieningen, denk hierbij aan drukknoppen, bewegingsmelders, afstandbedieningen en domotica.
Domare heeft ruime ervaring in het plaatsen en onderhouden van automatische deuropeners en kan u voorzien van deskundig advies.

 

Wilt u een vrijblijvend advies, vul dan het contactformulier in.

 


Langer Thuis Wonen

In de huidige maatschappij zien we de ontwikkeling dat ouderen langer thuis moeten/willen wonen. Zorg in een verzorgingshuis is kostbaar, dus moeten er voorzieningen getroffen worden dat het mogelijk is om langer thuis te kunnen (blijven) wonen.

Domare heeft voor deze ontwikkeling een oplossing bedacht in de vorm van: [vul naam in]

 

[vul naam in] maakt het mogelijk om in huis diverse apparatuur te besturen, zoals verlichting, zonwering, gordijnen en A/V apparatuur. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om eenvoudig te communiceren met familie, bekenden en mantelzorgers.

Zo is het o.a. mogelijk om korte berichten te versturen en ontvangen, afspraken in een agenda te plaatsen en herinneringen in te stellen.

De communicatie verloopt via een app welke door zowel mantelzorgers, familie en oudere gebruikt wordt.

Dit zorgt voor een laagdrempelige oplossing voor allerdaagse bezigheden en verplichtingen.