Domare weblogo
Bedrijven header
WOON- EN LEEFAUTOMATISERING VOOR KANTOREN EN WONINGEN | TOEGANGSCONTROLE

BEDRIJVEN

TOEGANGSCONTROLE

Binnen een bedrijf is beperkte toegang soms noodzakelijk. Denk hierbij aan toegangsrestricties voor medewerkers op bepaalde afdelingen, verdiepingen of in liften. 

 

Soms is de gevraagde oplossing relatief eenvoudig, soms uitermate complex. Domare is uw partner voor innovatieve oplossingen, dankzij een eigen flexibele en creatieve zelf ontwerpende technische afdeling zijn wij in staat de hard- en software zelf te ontwikkelen.

 

DOMOTICA

Automatisering van verlichting, klimaatbeheersing, zonwering en meer; u bent bij Domare aan het juiste adres, ook voor bijvoorbeeld intercom- of audio/visuele systemen. Van eenvoudig tot complex, wij zorgen voor een passende oplossing.

 

Onze eigen technische afdeling is flexibel, creatief en innovatief. Voor de realisatie van de projecten werken wij met partners als Dorma, CDVi, Kone, Global Caché en iRiduim Mobile. Daarmee garanderen wij kwaliteit en betrouwbare systemen.

 

Heeft u verbouwings- of nieuwbouwplannen? Schakel ons dan tijdig in. De ervaring leert, dat een behoorlijke kostenbesparing kan worden gerealiseerd door de diverse plannen in een vroeg stadium over elkaar heen te leggen.

 

Enkele highlights: 


DOMARE MUSIC

CasaTunes Mediaserver

 

 

Voor de realisatie van audio-oplossingen maken we gebruik van Domare music

Dit multiroom audiosysteem kan gebruikt worden met veelgebruikte muziekdiensten. Denk hierbij aan Spotify, Tidal, TuneIn etc. 

Dankzij de totale integratie in onze visualisering kan een eindgebruiker eenvoudig door zijn eigen muziekcollectie bladeren. Of dit nu lokaal in zijn eigen netwerk is, of via één van bovengenoemde diensten, voor de eindgebruiker maakt dit geen verschil.

Projecten tot wel 24 zones zijn uit te rusten met dit systeem. Zelfs de deurbel kan worden gekoppeld aan Domare music, zodat in iedere ruimte in huis de deurbel gehoord kan worden. 

 


Toegangscontrolesysteem

Atrium

 

Atrium is een modern toegangscontrolesyteem dat u in staat stelt om de toegang tot uw gebouw te beheren. Met andere woorden, u bepaald wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Bij dergelijke oplossingen wordt niet meer gewerkt met gewone sloten en sleutels, maar gebruikt de eindgebruiker de elektronische toegangswegen: door badges of gebruikerskaarten aan te bieden aan lezers of bedienpanelen wordt toegang verleend tot een bepaalde ruimte.

 

Als toegangscontrolesysteem voor campings, jachthavens, VvE's en bedrijventerreinen is de Atrium zeer geschikt.

 

Waarom kiezen voor Atrium? 

 

Klik hier voor meer info

 


Inbraaksignalering

720TVL HDIS Day/Night Waterproof IR Camera

Camerasysteem

 

Veel openbare gelegenheden worden naast een inbraaksignaleringssysteem uitgerust met een camerasysteem. Klanten, bezoekers, personeel, toegangen, publieksruimten, etc. worden via camera’s geobserveerd. Zo kan bij calamiteiten tijdig worden ingegrepen en kunnen beelden van situaties of handelingen worden vastgelegd. Het vastleggen van beelden gebeurt met digitale recorders. Deze recorders nemen non-stop beelden op die tijdens een calamiteit gemakkelijk bekeken kunnen worden.

Onze optioneel te koppelen alarmcentrale (meldkamer) verzorgt tal van diensten op het gebied van camerabewaking. De beelden van uw camerasysteem kunnen overal ter wereld live worden bekeken via internet.

Vanzelfsprekend is camerabewaking ook geïntegreerd in Smart.