Installateurs - Engineering
WOON- EN LEEFAUTOMATISERING VOOR KANTOREN EN WONINGEN | TOEGANGSCONTROLE

INSTALLATEURS

Installateurs weten Domare te vinden voor de aanschaf van alle componenten en complete systemen voor woon- en leefautomatisering. Ook voor advies en ontwikkeling van speciale toepassingen kunt u bij Domare terecht. Met Domare op de achtergrond weet elke installateur van woon- en leefautomatisering, eventueel met directe inzet van medewerkers van Domare, elke klus te klaren. De betrokkenheid van Domare blijft ook na de installatie van een systeem, zowel met de oplevering, de nazorg en het onderhoud. 

Voor de installatie van deze oplossingen in privéwoningen, kantoren en/of bedrijfsgebouwen zoekt Domare steeds weer de juiste installateur. 

 

Domare levert in al haar markten zonodig maatwerk. Voor de privémarkt ontwikkelen wij eveneens -specifieke- hard- en software wanneer zich dat voordoet.

Ook voor hulp bij onderhoud en vervanging kan de installateur blijvend op ons rekenen.

 

PARTICULIEREN

Particulieren kunnen een beroep doen op de producten en diensten van Domare, wij zoeken een geschikte installateur voor uw werkzaamheden. Ook voor reparatie en kleinonderhoud verwijzen wij u naar die installateur. Domare blijft echter altijd betrokken, innovatief en creatief bij elke woon- en leefautomatisering die onze naam draagt.

 

Enkele highlights: 


DOMARE MUSIC

CasaTunes Mediaserver

 

 

Voor de realisatie van audio-oplossingen maken we gebruik van Domare music

Dit multiroom audiosysteem kan gebruikt worden met veelgebruikte muziekdiensten. Denk hierbij aan Spotify, Tidal, TuneIn etc. 

Dankzij de totale integratie in onze visualisering kan een eindgebruiker eenvoudig door zijn eigen muziekcollectie bladeren. Of dit nu lokaal in zijn eigen netwerk is, of via één van bovengenoemde diensten, voor de eindgebruiker maakt dit geen verschil.

Projecten tot wel 24 zones zijn uit te rusten met dit systeem. Zelfs de deurbel kan worden gekoppeld aan Domare music, zodat in iedere ruimte in huis de deurbel gehoord kan worden. 

 


SMART

Met ons in huis ontwikkelde concept voor visualisaties van domoticainstallaties zijn wij in staat om de technische systemen in een gebouw te visualiseren, én te integreren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld via een KNX taster de muziek in de woonkamer in te schakelen.

Dankzij de goed doordachte navigatiestructuur is het gebruik van de visualisatie voor iedere gebruiker eevoudig te begrijpen.

Wenst u of uw eindgebruiker een andere stijl? Samen met onze designer zijn wij in staat om deze stijl naar wens aan te passen.

 


Timer & Logic Module

Timer & logic module

Met onze timer & logic modulekunt u een eindgebruiker in staat stellen om zelfstandig op vaste tijden delen van zijn domotica systeem te besturen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in -en uitschakelen van de buitenverlichting of het uitschakelen van alle muziek in de woning.

De eindgebruiker is zelf in staat om deze zaken in te stellen of te wijzigen, uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze instelling voor de eindgebruiker te doen.

 


iRidium Mobile updater

iRidium Mobile updater

 

Om iRidium Mobile visualisaties te updaten hebben wij een webapplicatie ontwikkeld welke visualisaties kan updaten via internet. Hierbij is het niet noodzakelijk (wel mogelijk) om QR codes of links te versturen naar een eindgebruiker. In de visualisatie wordt een bericht getoond met de mededeling dat er een update beschikbaar is. De gebruiker kan deze update accepteren, waarna de visualisatie wordt geüpdatet.

 

Deze dienst wordt aangeboden vanuit onze eigen webserver. Uw visualisaties staan op onze server wanneer zij gereed zijn voor download door de eindgebruiker. Na deze download wordt de visualisatie weer verwijderd. Op deze wijze staat het project nooit onnodig op een webserver, verbonden met het internet.

Neem voor meer informatie contact op via info@domare.nl